Tražilica

07908644
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
120
6636
24297
7908644

 

 

 

U subotu 15.11.2014. u uredu Hrvatske nastave u Dietikonu okupili su se učenici,roditelji i učiteljice i učitelj te zajedno s koordinatoricom oslikali 140 ukrasnih božićnih kugli od stiropora.

Ovom radionicom smo se priključili mnogima koji ovih dana pa sve do Božića izrađuju anđele ili kugle koje će se prodavati,a čiji će prihod ići za djecu koja se liječe na Rebru u Zagrebu.

Poziv na akciju, koji možete vidjeti OVDJE,  dobili smo od Udruge Jak kao Jakov koju je nakon Jakovljeve smrti osnovala njegova majka Ivančica iz Karlovca. Kroz cijelu godinu volonterke u prostorijama udruge izrađuju prekrasne anđele i pripremaju božićne kuglice.

Mnoge škole,a i pojedinci u Hrvatskoj i izvan nje pomažu kako bi se isti prodali,a donirani novac poklonio obiteljima djece koja boluju od malignih bolesti kojih je iz dana u dan sve više.


Učenici,roditelji,učiteljice i učitelji već su proljetos pomogli izradom i prodajom anđela, a ovaj puta smo izrađivali kugle koje će se prodavati na priredbama za Nikolinje.

Hvala svima koji na ovaj način misle i pomažu bolesnoj dječici.

 

 

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Cialis mohou být získány v různých zemích, a to není ohromující. Vše se dá vyložit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlení pro vše, co se děje a vláda to ví.