Tražilica

08006497
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1475
13666
19361
8006497
Vijesti iz kantona Schaffhausen

Mjesec prosinac nosi u sebi mnogo divnih noći, a jedna od njih je svakako i iščekivanje dolaska svetog Nikole. Ovaj dragi zaštitnik djece, putnika i mornara nije nas zaobišao niti ove godine već naprotiv – nagradio nas je za svako dobro djelo koje smo tijekom godine učinili.

Opširnije...

Veljača je kao stvorena za uživanje u zimi i zimskim radostima. No, kako ove godine nismo imali priliku previše uživati u snježnom pokrivaču, odlučili smo malo predahnuti od školskih i drugih obaveza te si priuštiti dan za pamćenje.

Opširnije...

Mjesec je svibanj u gotovo svim kantonima protekao u znaku obilježavanja Majčinog dana. Iznimka nije bio ni Schaffhausen gdje smo Majčin dan obilježili nešto kasnije, 20. svibnja 2018. godine.

Opširnije...

Na kraju nastavne godine svi učenici, roditelji i učitelji hrvatske škole imaju razloga za ponos, jer je završen još jedan razred i priveden kraju jednogodišnji posao. No, posebno ponosni i zadovoljni mogu biti oni koji završavaju 8.razred hrvatske škole.

Opširnije...

Kako bi bolje razumjeli vrijeme korizme te simboliku samoga Uskrsa, učenici Hrvatske nastave u Schaffhausenu na svoj su način obilježili posljednju nedjelju prije Uskrsa – Cvjetnicu.

Opširnije...