Tražilica

07907313
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
377
5305
22966
7907313

Poštovani članovi Udruge roditelja,

 

u ovoj vrlo specifičnoj godini suočeni smo s raznim izazovima pred koje nas je stavila pandemijska situacija. U posljednjih pola godine prvenstveno smo naučili da nova vremena zahtijevaju i odgovarajući pristup takvim izazovima.

Iz tog razloga morali smo donijeti odluku kojoj smo najmanje bili skloni. Pošto smo pažljivo analizirali sve argumente za i protiv, donijeli smo odluku da se uslijed pogoršanja aktualne epidemiološke situacije, te u skladu s preporukama nadležnih državnih službi, ove godine neće  održati godišnja skupština Udruge roditelja.

Uspkros njenom izostanku,  nećemo Vas uskratiti za godišnji izvještaj o radu  Upravnog odbora, kao ni za izvješće koordinatorice, statističke podatke, trenutne aktualnosti, te financijsko izvješće u protekloj školskoj godini 2019./2020.

Sva izvješća će u obliku Power Point prezentacije biti objavljena krajem mjeseca studenog 2020.g. na našoj internetskoj stranici.

Vaša eventualna pitanja moći ćete potom postaviti putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. S ciljem što veće transparentnosti, sva zaprimljena pitanja bit će nakon obrade objavljena na našoj internetskoj stranici i popraćena našim odgovorima.

 

Srdačan pozdrav,

Upravni Odbor Hrvatske dopunske škole