RSS

Autor: Ana Šebo

Kako nam se bliži predstavljanje Hrvatske nastave Wohlen na višekulturalnoj manifestaciji Susret kultura, pripremali smo se za nju kroz stvaralačku radionicu.

Susret će se održati 06. lipnja 2015. u Dottikonu AG i bili bismo radosni da nam se pridružite te posjetite naš štand.

POZIVNICA>>>

O samom će Susretu biti više pojedinosti u internetskom prilogu koji će ga popratiti, a sada, uz pozivnicu, kratko najavljujemo naš recitatorski dvojezični nastup na pozornici i naš štand, gdje bismo kao škola predstavljali hrvatsku prirodnu, kulturnu i gastronomsku raznolikost.

Prezentiran sadržaji i degustacije - poput promotivnih materijala, licitarskih srca, vrećica izvornih dalmatinskih lavande, lovora, rogača, suhih smokava i soli, istarskog maslinovog ulja, bio i eko certificiranih sirupa od lavande i kadulje, paprenjaka, paškog meda, rapskih ručno rađenih tamnih čokolada, prirodnih sapuna i domaćih tradicionalnih kolača - prikupljeni su kroz sponzorstva Hrvatske turističke zajednice, ureda Koordinacije, pojedinih roditelja učenika, učiteljice i Obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva Švaić.

Kako je učiteljici uvijek Slavonija u mislima i srcu, to je bila i misao vodilja kreativne radionice. Slavoniju će tako predstavljati miris i boja slame, koju smo oblikovali u prigodne srcolike suvenire.

Neke od naših uradaka i trenutaka zabave pogledajte u popratnoj galeriji fotografija.

 

 

 
 
Powered by Phoca Gallery