RSS

U subotu 4.5.2013. u misijskoj dvorani u Luzernu, djeca i mladi iz kantona Luzern i Obwalden, razveselili su posjetioce krasnim programom posvećenim majci Domovini, Majci Mariji i svim majkama, povodom Majčinog dana. Program su osmislili pater Stanko Banožić, časna sestra Berhmana Galić i učiteljica HN Tamara Benčić. U izvođenju programa sudjelovao je velik broj djece i mladih te su za zasluženo zalaganje više puta nagrađeni glasnim pljeskom.

Svečani program započeo je pjevanjem hrvatske hime i uvodom riječi fra.Stanka, te zajedničkom molitvom. A zatim su se nizali prekrasni recitali, pjesme  Kraljica mira, Bože, čuvaj Hrvatsku !, Volim te, majčice, (itd.) u izvođenju zbora Veseli trubaduri  i  uz  glazbenu pratnju na klaviru i dvije gitare, te dva igrokaza na kraju vrlo bogatog  i uspješno izvedenog programa.

Pohvalu su dobili i članovi Misijskog vijeća za još jednu uspješnu organizaciju proslave Majčinog dana i za ukusno pripremljenu večeru, a naročito za predivne ruže koje su poklonili majkama u dvorani.

Zahvaljujemo  gospodinu  Dragi  Šimoviću  na  fotografijama  s priredbe.

 
 
Powered by Phoca Gallery