RSS
Autor Davor Kirić   
Četvrtak, 16. lipnja 2016. 08:04

 

11. lipnja, u ranim jutarnjim satima, učenici iz kantona Wallis krenuli su na dvodnevni izlet u talijanski zabavni park Mirabilandiu.

Nakon 7 sati putovanja i 500 prijeđenih kilometara počela je zabava, vožnja raznim „Achterbahnovima“ i cjelodnevno uživanje u svim sadržajima. Nakon zatvaranja parka, krenuli smo u obližnje mjesto Gatteo a Mare gdje nas je čekao hotel, ali i još nešto jako lijepo. Naime, hotel je bio smješten dvije ulice od Jadranskog mora i prekrasne pješčane plaže. Kako je vrijeme bilo iznimno toplo, naravno da se iskoristila situacija i nebrojeno djece, pa i odraslih, okupalo se u moru. Nije to hrvatska obala i hrvatsko more, ali je poslužilo. Gatteo a Mare je vrlo lijepo uređeno turističko mjesto i večernja šetnja nam je također došla kao naručena.

Nakon prespavane noći i doručka, krenuli smo u još jedan uzbudljivi dan u Mirabilandiu. Sve ono što nismo uspjeli obići prvi dan ili smo željeli ponoviti, mogli smo napraviti bez žurbe. Međutim, oko 13,00 sati nas je potjerao pljusak od kojeg smo se skrivali kako je tko znao i umio. Pljusak je potrajao malo više od sat vremena, no tada je bilo već vrijeme za ručak i polazak kući.

Nakon dva dana možemo samo reći – isplatilo se! Bilo nam je prekrasno! Kombinacija zabavnog parka i morske plaže bila je savršena.

 

Hvala svim roditeljima i učenicima za prekrasna dva dana!

 

 
 
Powered by Phoca Gallery