RSS
Autor Maja Crnjac   
Utorak, 21. lipnja 2016. 17:24

 

U nedjelju 19. lipnja 2016. održala se priredba učenika Hrvatske nastave iz Pfäffikona i i Einsiedelna. Povod je bilo tradicionalno obilježavanje blagdana sv. Ive i Majčinog dana.

Učenici su pripremili igrokaze, pjesme i recitacije. Prvo su otpjevali pjesmu Dobro jutro iz njihovog omiljenog hrvatskog dječjeg filma Vlaku u snijegu. Pjesmu Dani, dani koja govori o prijateljstvu otpjevale su učenice Sofia, Manda i Lorena, dok su pjesmu Nek' svud ljubav sja pjevale Petra i Andrea.

Karlo, Barbara, Kristijan i Mihaela su recitirali pjesme o majkama, a o tome kakav je Život naglavačke rekli su nam Mihaela i Kristijan.

Pred kraj priredbe učenici Hrvatske nastave u Pfäffikonu (Jakov, Ivo, Maximilian, Luka, Petra, Andrea, Tara, Sofia, Lorena i Manda) izveli su nam igrokaz Učenje, mučenje i mućenje koji govori o školskim brigama i majci koja uvijek dijete potiče da bude bolje i trudi se u školi.

Na kraju priredbe učenici su zabavili okupljene goste podijelivši s njima njihove omiljene viceve iz školskih klupa na koje su se svi dobro nasmijali.

Program priredbe vodili su Lovro, Tatjana i Leonardo koji je rekao završnu zahvala: Hvala vam gosti za pljesak i zajedničko druženje sve skupa. Nek' vas Bog čuva i za nagodinu isti sastanak zakazuje ova naša grupa.

 

 
 
Powered by Phoca Gallery