RSS
Autor Katja Peruško   
Petak, 10. veljače 2017. 08:22

 

U studenom smo pisali o Hrvatskoj kuhinji u Liestalu te naveli da Liestal kuha za Vinkovce jer smo prilog dobiven prodajom hrvatskih jela odlučili namijeniti Pučkoj kuhinji u Vinkovcima. Riječ je o ogranku koji djeluje u sklopu Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije pod vodstvom gospođe Renate Keškić. Kuhinja je otvorena 22. prosinca 2014., ima 40 sjedećih mjesta, a u njoj se svakoga dana pripremi oko 250 obroka po koje korisnici ili dolaze ili ih ondje pojedu.

U siječnju je novac uplaćen onima kojima smo to obećali te su sada stigle i njihove zahvalnice na njemačkom i na hrvatskom jeziku. Njemačka je varijanta već proslijeđena na Općinu Liestal koja je i omogućila cijeli projekt.

Zahvaljujem blagajniku škole Liestal, gospodinu Kristijanu Vukadinu koji se pobrinuo za uplatu te predsjedniku Školskog odbora, gospodinu Peri Pejiću koji je sve riješio s Općinom.

A kao što u zahvalnici piše, vjerujemo da je ovo početak prijateljstva i međusobne suradnje kojom pomažemo onima kojima je to potrebno.

 

 

Korisnici
Korisnici
Korisnici
Kuhari
Kuhari
Kuhari
Kuhinja
Kuhinja
Kuhinja
Pucka kuhinja
Pucka kuhinja
Pucka kuhinja
Zahvalnica
Zahvalnica
Zahvalnica
 
 
Powered by Phoca Gallery