Tražilica

07972497
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
320
5910
15382
7972497

Učenici iz Opfikona i Kreuzlingena odlučili su spremno dočekati prve jesenske kiše. Tmurne dane razvedrit će njihovi veseli, šareni kišobrani. Bili su marljivi pa su ih sami izradili.

Opširnije...

U subotu 1. travnja 2017. ( nije prvoaprilska šala) u poslijepodnevnim satima u  uredu Hrvatske nastave u Švicarskoj održana je kreativna radionica za sve učenike i roditelje HN. 
Opširnije...

Proljeće je ušlo na velika vrata u prostorije ureda hrvatske nastave u Dietikonu. Dan uoči dolaska godišnjeg doba kojemu se svi radujemo proveden je u ugodnom druženju učenika, polaznika hrvatske nastave, njihovih roditelja i učitelja.

 

 

 

 

Više...

Pozivamo vas da nam se pridruže na Uskršnjoj radionici, u subotu 19. ožujka 2016. u 14,00 sati u uredu hrvatske škole u Dietikonu na kojoj ćemo na razne načine ukrašavati pisanice.

 

 

 

 

 

Više...

Proljeće je godišnje doba u kojem se priroda budi – stabla pupaju, cvijeće cvjeta, životinje dobivaju mladunce, a neke se bude iz zimskog sna pa smo i mi pozvali proljeće na buđenje našom proljetnom radionicom.

Opširnije...

Kako se bliži proljeće, najljepše godišnje doba, odlučili smo razveseliti učenike hrvatske nastave i njihove roditelje veselom cvjetnom radionicom.

Opširnije...