Tražilica

07972555
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
378
5968
15440
7972555
Vijesti iz kantona St. Gallen

Na samim početcima naše nastave na daljinu, dok smo se još snalazili u novonastaloj situaciji, prisjetili smo se najdražih gradova u Domovini. Nešto stariji učenici marljivo su istraživali poznate osobe iz kulture te su napravili divne kolaže s osnovnim informacijama o tim osobama.

Opširnije...

U nedjelju 26. svibnja učenici i roditelji HN Uzwil proveli su jedan dan na izletu u novootvorenom izletištu Baumwipfelpfad u Neckertalu.

Opširnije...

U St. Gallenu se od 16. do 18. siječnja održavao sajam Grenzenlos na kojemu je Hrvatska bila gostujuća zemlja. Učenici iz Arbona, njihovi roditelji i učiteljica svojim su dolaskom željeli podržati izlagače iz naše domovine, ali i domaće predstavnike kulturnih zajednica.

Opširnije...

 

 

 

 

 

Učenici iz Balgacha i Heerbrugga sa svojim mamama i učiteljicom proveli su nedjeljno popodne na Božićnom sajmu u Konstanzu.

Opširnije...

Kao i svake godine sveti Nikola je na svom dugom putu odlučio prvo razveseliti djecu u Balgachu. No na sreću niti djeca u Uzwilu nisu ga morala dugo čekati.

Opširnije...

U nedjelju, 18. lipnja učenici iz Uzwila uputili su se sa svojim roditeljima i učiteljicom na izlet u obližnje mjesto Wuppenau koje se nalazi na oko  700 m nadmorske visine i iz kojeg puca prekrasan pogled na Bodensko jezero, vrh Säntis i mjesta u okolici.

Opširnije...