Tražilica

07906380
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
175
4372
22033
7906380

Učenici iz St. Gallena zajedno sa svojim roditeljima i učiteljicom proveli su kišno nedjeljno poslijepodne u Freizeitparku u Niederbürenu.

S obzirom da je rijetko koji vikend u St. Gallenu sunčan, odlučili smo pronaći neko mjesto za zajednički izlet na kojem se možemo lijepo zabaviti i u slučaju da pada kiša. U mirnom selu u blizini St. Gallena nalazi se prekrasan zabavni park koji nudi različite vrste igara i zabave na otvorenom  i u zatvorenom prostoru. I to se pokazalo kao puni pogodak jer je naravno (ne morate ni pogađati J) padala kiša. Dok su roditelji u miru razgovarali uz kavu i sok, mali i veliki učenici su neumorno skakali na trampolinu, spuštali se na toboganu, gradili kule od legića, igrali stolni nogomet, pucali iz puške, kuglali… Svatko je pronašao kutak za sebe. Vanjski dio parka je možda još zabavniji, ali u njemu ćemo doći uživati nekom drugom prilikom, kad bude suho i toplo.

Zahvaljujem svim roditeljima što su se odazvali i došli sa svojom djecom na zajedničko druženje. Jedino s nama nije bila Karla, ali sasvim opravdano. Naime, u pitanju je bio njen osmi rođendan.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Niederbüren 1
Niederbüren 2