Tražilica

07972446
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
269
5859
15331
7972446
Vijesti iz kantona Graubünden

Bratimljenje gradova Vukovara i Chura održano je u gradu Churu 9. lipnja 2018. Hrvatska zajednica iz Chura i Generalni konzulat RH, u suradnji s gradom Churom i Turističkom zajednicom te Poglavarstvom grada Vukovara, osmislili su i pripremili vrlo zahtjevan i zanimljiv program.

Opširnije...

Naučili smo koliko smo trebali, zapečatili znanje izvrsnim ocjenama, spakirali stvari i sad sjedimo na koferima željno iščekujući da mama i tata kažu da uđemo u auto i krenemo putem domovine.

 

Više...

Učenici hrvatske nastave u Churu cijele se školske godine druže u školskim učionicama i marljivo uče na hrvatskoj nastavi, stoga su odabrali kuglanu kao idealno mjesto za zajedničko provođenje subotnjeg poslijepodneva.

Opširnije...

Učenici hrvatske nastave iz Chura, istražili su i proučili hrvatske knezove i kraljeve te kulturnu baštinu i ostavštinu iz doba njihova vladanja te na temelju prikupljenih informacija izradili prigodne plakate.

 

 

 

 

 

 

Više...

Ususret Danu državnosti Republike Hrvatske i 25. godišnjici ustavnog priznanja pjesme Lijepa naša domovino hrvatskom himnom, odlučili smo analizirati značaj i veličinu njenih riječi, kako u povijesnom kontekstu, tako i danas.

Opširnije...