Tražilica

06983451
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
565
10662
9485
6983451

U večernjim satima 28. rujna okupilo se tridesetak djece i roditelja u Hrvatskoj zajednici Graubünden u Churu kako bi pogledali najnoviji hrvatski dječji film Šegrt Hlapić. Iako nam je tema dobro poznata, zanima nas sve novo što nudi. Pravi kino ugođaj imali smo i uz kokice i slastice koje su pripremile majke.

Evo nekoliko komentara...

 

Najviše mi se svidjelo kad je Hlapić našao stvari koje je Crni čovjek ukrao. Ono što mi se nije svidjelo je kada je Crni čovjek ukrao Hlapićeve čizmice.

Kevin, 6.r.

 

Najbolje je bilo kada je Hlapić vidio Gitu, to je tako romantično, a najlošije kada su morali ispod mosta spavati. Drugačije od crtanog filma je što su Hlapić i Gita pomogli Izetu (Lud, zbunjen, normalan) prodavati košare.

Marin, 5.r.

 

Najviše mi se svidjelo kad je Hlapić upoznao Gitu. Nije mi se svidjelo kada se nešto ružno dogodilo.

Daniela, 4.r.

 

Meni se svidjelo u filmu kad je Hlapić vodom ugasio krov one bake koji je gorio. Ona je baš dobra. Nije mi se svidjelo kada je Hlapić otišao od kuće. Najbolji mi je Bundaš.

Joel, 2.r.

 

Na kraju, sve željne dječjih pustolovina pozivamo da dođu 25. listopada u 18 sati u ured hrvatske nastave u Dietikonu na zajedničko druženje uz film s Gitom i Hlapićem.

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

 

Cialis může být získány v různých zemích, a to není ohromující. Vše se dá vysvětlete. Téměř všechno. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.