Tražilica

07972435
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
258
5848
15320
7972435
Vijesti iz kantona Wallis

U nedjelju, 15. rujna 2019., održan je sad već tradicionalni sportski dan u kantonu Wallis, ne samo za polaznike hrvatske nastave, već za svu djecu koja su željela sudjelovati.

Opširnije...

U subotu, 1. prosinca 2018., učenici iz Natersa, Vispa i Zermatta dočekali su Nikolu. Oni su mu poklonili program koji su pripremili, a on ih je nagradio na svoj poznati način, darivanjem.

Opširnije...

Kako se ovih dana održavaju aktivnosti pod nazivom Noć čitanja, u ponedjeljak 12. studenog 2018. je i u Wallisu održana ista aktivnost s učenicima iz Natersa i Vispa. Tema su bile, kao i u cijeloj Švicarskoj, boje.

Opširnije...

Učenici i roditelji iz škola Naters, Visp i Zermatt proveli su prekrasna dva dana u Canevaworldu u Italiji.

Opširnije...

U prvim danima nove godine, u mjesecu siječnju, Zermatt je doslovno bio zatrpan snijegom i odsječen od ostatka svijeta. Svoj doživljaj ove neobične i pomalo zastrašujuće priče koja je punila naslovnice svjetskih medija, na svoj su način ispričali učenici Hrvatske nastave u Zermattu.

Opširnije...

U nedjelju, 14.5.2017., poslije svete mise u crkvi u Vispu učenici hrvatske nastave Naters i Visp pripremili su kratki program za sve mame kako bi obilježili Majčin dan.

Opširnije...