Tražilica

07953643
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
412
1567
41368
7953643

Vijesti vezane uz Hrvatsku nastavu u Švicarskoj i Udrugu roditelja Hrvatske dopunske Škole

Zima je donijela mnogo toga lijepog u naše učionice u Villars-sur-Glaneu, Natersu i Yverdon-les-Bainsu.

Opširnije...

Ovogodišnje iščekivanje maloga Isusa ponešto je drugačije, no unatoč tome, neka toplina i mir ispune srce svačije. Božić smo dočekali uz učenje,  igru, filmove te izrađujući čestitke za najmilije u kantonu Aargau. 

Opširnije...

Učenici HN Horgen, Buchs (SG), Chur, Wohlen i Spreitenbach odlučili su ovog Božića zaboraviti na mobitele i vratiti u život rukom izrađene i napisane čestitke s porukom -  neka svaki dom u Svetoj noći bude ispunjen toplinom i ljubavlju.

Opširnije...

Božićna toplina grije naša nasmijana lica. Naizgled je sve isto, najljepše doba u godini je tu. Nažalost, nije sve isto, u našim čestitkama su želje za obilje radosti i pregršt lijepih darova, no istakla se jedna najveća – želja za ZDRAVLJEM.

Opširnije...

Na našim božićnim radionicama, i ove godine, nastajali su anđeli. Mir u srcu, blagoslov i radost ovoga, po svemu drugačijeg, Božića žele vam učenici i učiteljica nastavnih mjesta Zug, Menziken, Emmenbrücke, Brunnen i Luzern.

Opširnije...

Draga djeco, poštovani članovi Udruge roditelja,

nakon dugog iščekivanja i dosta intenzivnog rada, zadovoljstvo nam je najaviti vam kako uskoro krećemo s našom novom internetskom stranicom!

Opširnije...

Riječ Božić je deminutiv od imenice Bog »mali Bog«, a sretan i blagoslovljen Božić i sretnu Novu 2021.godinu žele vam učenici s nastavnih mjesta Rothrist, Bern, Langenthal, Münchenbuchsee i Thun!

Opširnije...