Tražilica

07972528
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
351
5941
15413
7972528

U studenom smo pisali o Hrvatskoj kuhinji u Liestalu te naveli da Liestal kuha za Vinkovce jer smo prilog dobiven prodajom hrvatskih jela odlučili namijeniti Pučkoj kuhinji u Vinkovcima. U siječnju je novac uplaćen onima kojima smo to obećali.

Više...

Božićno je vrijeme razdoblje u godini kada smo, više nego inače, skloni darivanju i pomaganju. Tako su ovog Božića učenici hrvatske škole iz Dietikona, Ustera, Bülacha i Nussbaumena odlučili razveseliti i pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

 

 

 

Više...

„Bogat nije tko puno ima, već tko puno daje.“

Prikupili smo 1700 kuna za jednu osječku obitelj prodajući ručno izrađene čestitke i ukrase na božićnoj priredbi. O ovoj humanitarnoj akciji odlučili smo izvijestiti tek nakon što nam se javi glavna primateljica poklona. Što nam ona poručuje, pročitajte u nastavku.

Opširnije...

O humanitarnoj božićnoj radionici izvijestili smo u prilogu 16. prosinca 2015. godine. Kao što je obećano, u ovom, drugom dijelu priloga pojašnjava se koliko je novca skupljeno i kako smo raspodijelili priloge.

 

 

 

 

 

Više...

Potaknuti dobrim odazivom djece i roditelja na prošlogodišnjoj humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih priloga za Dječji dom „Maestral“ iz Splita, ove smo godine odlučili djecu iz Udruge sindrom Down 21, također iz Splita, iznenaditi božićnim poklonima.

Opširnije...