Tražilica

07901202
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
504
5966
16855
7901202
Vijesti iz kantona Luzern

Učenici hrvatske nastave iz Luzerna, Emmenbrücke Riffga i Emmenbrücke Meierhöflija učionicu su zamijenili jednim potpuno drugačijim terenom, klizalištem, na kojem su pokazali izvrsne vještine. 

Opširnije...

U nedjelju, 22. rujna 2019. godine u organizaciji Mjesnog školskog odbora HN Emmenbrücke Riffig, Emmenbrücke Meierhöfli i Luzern obilježen je početak nove školske godine na roštiljanju u Emmenbrückeu.

Opširnije...

Valentinovo  je dan posvećen izražavanju ljubavi, ne samo voljenoj osobi već i prijateljima, roditeljima i djeci. U Hrvatskoj su momci iskazivali svoju ljubav prema djevojkama darivanjem licitara, a kakva su licitarska srca izradili učenici HN Emmenbrücke, možete vidjeti u galeriji! 

Opširnije...

U nedjelju, 17. veljače 2019. učenici i roditelji HN Luzern i Emmenbrücke uputili su se na Klewenalp. Na nadmorskoj visini od 1600 metara dočekalo nas je proljetnih 16 stupnjeva i prekrasno sunce. 

Opširnije...

Dolaskom prvih pahulja snijega, učenici i roditelji nastavnih mjesta Luzern, Emmenbrücke Riffig i Emmenbrücke Meierhöfli okupili su se u večernjim satima u petak, 8. 12. 2017. na klizalištu u Luzernu te pokazali svoje vještine i simpatične padove na ledu.

Opširnije...

U mjesecu studenom svake godine slavimo čaroliju čitanja. Tako smo u Luzernu u petak 9. studenog održali posebnu, obojanu Noć čitanja, budući da je ove godine tema bila boje.

Opširnije...

Učenici nastavnih mjesta Luzern, Emmenbrücke Riffig, Emmenbrücke Meierhöfli i Sarnen udružili su se i zajednički dočekali svetog Nikolu u dvorani u Horwu u subotu, 2. 12. 2017.

Opširnije...

Novu školsku godinu u kantonu Luzern započeli smo već tradicionalnim zajedničkim druženjem roditelja i učenika nastavnih mjesta Emmenbrücke i Luzern.

Opširnije...

Ova poznata pjesma Grigora Viteza potaknula nas je da ju obradimo na zanimljiv način – putem stvaranja naših originalnih memori kartica ilustrirajući neobičan život Antuntuna. 

Opširnije...