Tražilica

07972548
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
371
5961
15433
7972548
Vijesti iz kantona Zürich

Uz božićne blagdane vezane su i brojne božićne pjesme i popijevke. Zapjevali su i učenici i roditelji hrvatske nastave u Dietikonu koji vam pjesmom žele sretan i blagoslovljen Božić i sve najbolje u nadolazećoj godini.

Opširnije...

 

Dobro, ovo će nam moooožda biti malo drugačiji Božić nego inače. Ali, uz svaki blagdan vezani su i nekakvi recepti, zar ne? Stoga su učenici napisali recepte za njihov savršeni Božić. Rekla bih da su i više nego izvedivi i u trenutnim okolnostima i zato poslužite se i ispobajte ih i vi!

Opširnije...

U nedjelju, 15. rujna 2019. učenici i roditelji HN Uster obilježili su početak nove školske godine u zajedničkom druženju uz roštilj.

Opširnije...

U ovo blagdansko vrijeme, vrijeme radosnog iščekivanja Božića – rođenja malenoga Isusa, veselo se pripremamo za proslavu najvećeg kršćanskog blagdana. 

Opširnije...

Nastava je ove srijede u Erlenbachu bila posebnijeg karaktera nego što je uobičajeno. Taj dan učenici su pozvali najmilija im bića, svoje majke, u školu kako bi im povodom Majčina dana iskazali zahvalnost što su uz njih u njihovim svakodnevnim brigama.

Opširnije...

Dragi učenici i roditelji, ove školske godine imamo priliku hrvatsku nastavu održavati u jednom novom ambijentu. Riječ je o školskom kompleksu „Zentrum“ u Küsnachtu, na adresi Rigistrasse 4, 8700 Küsnacht.

Opširnije...

Kako bismo pokazali svojim majkama da cijenimo sve što čine za nas, u nedjelju 12. svibnja, poslije svete mise, kratkim smo programom obilježili Majčin dan i tako svim majkama iskazali zahvalnost na bezgraničnoj ljubavi i svakodnevnom trudu.

Opširnije...

Lovre Maffei učenik je trećeg razreda Hrvatske nastave u Regensdorfu. Ljetne praznike najradije provodi u Hrvatskoj, odnosno u njemu najdražem Splitu kod bake Slavice. Jedino je dijete u obitelji pa vrijeme provedeno s bratićima i sestričnama na moru za njega ima posebno značenje.

Opširnije...