Tražilica

07900883
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
185
5647
16536
7900883

Dobro nam je poznato koliko je majčinska figura važna u životu svakog djeteta te da je potrebno puno strpljenja, predanosti i ljubavi za tu najljepšu ali i najzahtjevniju ulogu. Ipak, australska pjesnikinja Pam Brown lijepo je uočila da je "majčinska ljubav kao zrak. Toliko se podrazumijeva, da je čak ni ne primjećujemo. Sve dok je ne izgubimo.“

Kako bismo pokazali svojim majkama da cijenimo sve što čine za nas, u nedjelju 12. svibnja, poslije svete mise, kratkim smo programom obilježili Majčin dan i tako svim majkama iskazali zahvalnost na bezgraničnoj ljubavi i svakodnevnom trudu. Voditeljice Meri Žalac i Lucija Uzelac najavile su Lovru Maffeia i Ninu Marijanović, koji su majku usporedili s najljepšim cvijetom, a od Barbare i Katarine Mazzone čuli smo čiji ih osmijeh oraspoloži i u najtežim trenucima. Samuel i Bruno Brisar objasnili su nam čemu sve služe mame, a kako mi odgovaramo na mamina stalna upozorenja dočarali su nam Mateo Vojvodić, Stjepan Okić i Vito Valentić. Na kraju programa naš specijalan tim koji se sastojao od Lucijana i Vite Valentića, Nine Baran, Eme Živković i Natali Vojvodić napravili su izvanredan intervju s mamom Lanom Perković od koje smo dobili provjerene informacije kako je to u današnjem svijetu biti mama.

U znak zahvalnosti majkama su poklonjene ruže, a ovom prilikom zahvaljujemo i majci Elviri Žalac na fotografijama kojima je zabilježen ovaj poseban događaj.

 

nastup 1
nastup 2
nastup 3
nastup 4
nastup 5
nastup 6
nastup 7
nastup 8
nastup 9
čestitke za mamu 1
čestitke za mamu 2
čestitke za mamu 3
čestitke za mamu 4