Tražilica

06983484
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
598
10695
9518
6983484

Lovre Maffei učenik je trećeg razreda Hrvatske nastave u Regensdorfu. Ljetne praznike najradije provodi u Hrvatskoj, odnosno u njemu najdražem Splitu kod bake Slavice. Jedino je dijete u obitelji pa vrijeme provedeno s bratićima i sestričnama na moru za njega ima posebno značenje.

Rado se druži i s prijateljima, ali budući da su došla ova neka čudna vremena kada nije dozvoljen gotovo nikakav socijalni kontakt, Lovre svakodnevicu provodi na malo drugačiji način. Inače je jako kreativan, kako u školi, tako i kod kuće. Brzo se prilagodio situaciji i iskoristio vrijeme na njemu najzabavniji način. Veliki je obožavatelj Hrvatske nogometne reprezentacije i Ivana Perišića te prati sve njihove utakmice. Hajduk mu je najdraži nogometni klub i njihov je vjerni navijač još od najranijeg djetinjstva. Svoju ljubav prema nogometu prenio je i na papir te tako izradio likove svih članova Reprezentacije. Osim crtanja okušao se i u drugim tehnikama i aktivnostima, a neke od njegovih radova možete pogledati u galeriji.

Iako izolacija predstavlja jedan zanimljiv period njegovog života, Lovre se veseli povratku u školu i ponovnom druženju s prijateljima.

 

Lovre 1
Lovre 2
Lovre 3
Lovre 4
Lovre 5
Lovre 6
Lovre 7
Lovre 8
Lovre 9
Lovre 10
Lovre 11