Tražilica

07908433
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1497
6425
24086
7908433

Nastava je ove srijede u Erlenbachu bila posebnijeg karaktera nego što je uobičajeno. Naime, taj dan učenici su pozvali najmilija im bića, svoje majke, u školu kako bi im povodom Majčina dana iskazali zahvalnost što su uz njih u njihovim svakodnevnim brigama, sretnim trenutcima, što uvijek brinu za njih te što imaju razumijevanja za njihove male nestašluke.

Priredili su im kratak program kojeg su vodile Leonie i Iva. Na samom početku najavile su nastup Mie i Laure koje su nam kazale kome je posvećena njihova pjesma. Nakon njih, Lea nam je rekla što je to od jakog snažnije, a od silnog silnije, dok su nam Gabriel i Filip otkrili što se to nalazi u oku mame. Pojašnjenje čemu služi mama, dobili smo od Davida, Denya, Nikole i Nike, a na samom kraju programa, naš novinarski tim, sastavljen od Ive, Leonie, Chiare i Denya, napravio je ekskluzivan intervju s jednom mamom koja nam je otkrila kako je to u današnjem svijetu biti mama.

Kasnije su učenici podijelili mamama poklone i čestitke koje su za njih pripremili. Naravno, sve to nije moglo proći ni bez majčinske brige, čak niti na dan posvećen njima, te smo se svi zajedno častili slasticama koje su divne majke pripremile.

 

1
2
3
4
5
6
7
8