Tražilica

06983452
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
566
10663
9486
6983452

Kao i svake godine sveti Nikola je na svom dugom putu odlučio prvo razveseliti djecu u Balgachu. No na sreću niti djeca u Uzwilu nisu ga morala dugo čekati.

Naime, već u subotu 24. studenog u Balgachu je sve bilo spremno za doček djeci najdražeg sveca. Učenici iz Balgacha i Heerbrugga su s učiteljicom tjednima unaprijed marljivo učili recitacije i vježbali uloge za igrokaze, a s voditeljicom zbora naučili su nekoliko novih božićnih pjesama. Sveti Nikola je obilno nagradio njihov trud i najavio svoj dolazak i sljedeće godine. 

Jednako vrijedni i marljivi bili su i učenici iz St. Gallena i Uzwila. Posebno želim istaknuti predškolce i učenike prvog razreda (sve redom dječake) koji su bez straha i treme u čast svetoga Nikole izvodili recitacije i igrokaze. Nakon svete mise i prigodnog programa, vrhunac večeri bio je, naravno, dolazak svetoga Nikole u pratnji malih anđela.

Učenici poručuju svima vama da ne zaboravite u srijedu uvečer dobro očistiti svoje čizmice jer ako ste bili dobri sveti Nikola će vas sigurno pod okriljem tamne noći posjetiti.

 

Balgach
Balgach
Balgach
Balgach
Balgach
Balgach
Balgach
Balgach
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil
Uzwil