Tražilica

06983459
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
573
10670
9493
6983459

Ova uzbudljiva detektivska priča snimljena prema istoimenom romanu Ivana Kušana oduševila je djecu, roditelje i učiteljice.

Dojmovi:

Rastužilo me kad je Marica otišla. Film je jako dobar i zato je ocjena filma 5.

Alec

 

Rastužilo me to što je Mikijev tata završio u zatvoru. Film je predobar i zato je ocjena 5.

Ivan

 

Nasmijalo me kad je Božo rekao Marici da traži naočale, a naočale su mu bile na nosu. Rastužilo me kad su lopovi oteli Maricu. Uplašilo me kad se Mikijev stric prerušio u duha-Vinceka. Ocjena filma je 5 – Vincek je našao svoju kćer i unuka, a lopovi su završili u zatvoru.

Kata i Leoni

 

 

Nasmijalo me kad je Koko zavezao psu crvenu mašnu oko njuške. Rastužilo me kad se stari Vincek susreo sa svojom kćeri, a uplašilo kad je kamen razbio prozor. Ocjena filma: 4

Anton

 

Nasmijalo me kad je ona susjeda pala u nesvijest. Rastužilo me to što nije bilo duhova, ništa mi nije bilo strašno pa mi je bilo malo dosadno i zato je ocjena filma 4.

Sara

 

Nasmijalo me kako se ona žena uplašila. Šteta što nije bilo duhova. Ocjena filma: 4

Marko

 

 

Nasmijalo me kad je ona žena pala u nesvijest. Bilo je dobro i napeto, ali nije bilo duhova i zato je ocjena filma 4.

Bruno

 

Ocjena filma je 4. Film je bio smiješan.

David

 

Uplašilo me kad se razbio prozor, a rastužilo kad je Vincek našao svoju kćer. Ocjena filma: 3

Gabriel

 

 

Nasmijao nas je policajac, rastužio susret kćeri (Katice) i oca (Vinceka), a uplašila baba s maskom. Ocjena filma je 5 zbog dobre glume i zato što je film duhovit.

roditelji

 

Film je duhovit, uzbudljiv i zanimljiv. Djeca su izvrsno odglumila svoje uloge. Rastužio me odnos Zlatka i njegova oca, kao i Mikijeva priča. Plava Zastava (Stojadin) i kostimografija su me se također dojmile. Nasmijalo me: Vincekov portret, Kokove „novotvorenice“, kad se „Vincekov duh“ prepao susjede s maskom na licu... Ocjena filma je 5.

učiteljica Jelena

 

 

 

 

 

Cialis lze být získány v různých zemích, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlil. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlení pro vše, co se děje a vláda to ví.