Tražilica

07914534
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
537
4297
2259
7914534

Već ste na ovim stranicama u prosincu u rubrici Humanitarne akcije imali prilike pročitati o darivanju djece iz Domovine prigodnim božićnim paketima, koje su učenici i roditelji nastavnih mjesta učiteljica Agneze Jerković Pavlić i Ane Šebo radosno i velikodušno pripremili za štićenike Dječjeg doma "Klasje" iz Osijeka.

Darovi su, zahvaljujući iznimnoj gesti autoprijevoznka, svoj put do odredišta našli još sredinom prosinca, a blagdanskim posjetom učiteljice Ane Šebo rodnom gradu pojedinim štićenicima uručeni su i osobno.

Posjet je bio prilika upoznati ravnateljstvo, revne odgojitelje i ljubavlju uređene prostorije Doma. Posjet je uključivao izravnu i emocionalnu podjelu paketića štićenicima belomanastirske podružnice. Zahvalili su nam se na najljepši mogući način, izradivši za nas veliku čestitku, anđele čuvare od papira i najvažnije - s pregršt osmijeha :)

Kako je to uvijek slučaj - sav se naš trud time višestruko isplatio, srca su nam puna, a fotografije u prilogu govore više od tisuću riječi!

 {webgallery integration="directory"}

 

{/webgallery}

 

Cialis lze být získány v různých zemím, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všechno, co se děje a vláda to ví.