Tražilica

07914898
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
901
4661
2623
7914898

Hrvatska nastava Aarau jednostavnom je čarolijom čarapa obilježila Međunarodni dan osoba s Downovim sindromom, 21. ožujka, te tako podržala njihovu integraciju u društvo i slavila različitosti.

Na prvi dan proljeća, 21. ožujka, obilježava se Međunarodni dan osoba s Downovim sindromom. Datum  - 21. 3. - predstavlja 3 kopije kromosoma 21, koji je jedinstven za osobe s Downovim sindromom.

Simbol Dana sindroma Down šarene su čarape. Čarape moraju biti šareno predivno sretne, baš kao naši junaci toga dana. Raznobojnim rasparenim čarapama pokazujemo da podržavamo njihova prava i inkluziju, širimo dobrobit i toleranciju te slavimo različitosti.

Priključili smo se hvalevrijednoj inicijativi Hrvatske radio televizije i emisije Hrvatska uživo, tako se pridruživši tisućama koji su slali svoje fotografije čarapa u svim (ne)zamislivim kombinacijama u HRT-ovu Facebook skupinu posvećenu upravoj toj temi.

Televizijski prilog i fotografije potpore možete pronaći na sljedećoj poveznici:

http://zabava.hrt.hr/meunarodni-dan-osoba-s-downovim-sindromom-ne-zaboravite-obuci-sarene-carape

 

Braci i seka

 

Čarolija čarapa

 

Kad se male noge slože

 

Naši nogometaši

 

Službeni logo svjetske akcije

Cialis mohou být získány v různých zemím, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všichni, co se děje a vláda to ví.