Tražilica

07918772
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
106
8535
6497
7918772

Kako se bliži ljeto i kraj školske godine, tako učenici i roditelji kreću sa svojim učiteljicama i učiteljem na školske izlete diljem Švicarske, a ponekad i dalje. Predložiti i pogoditi mjesto koje će zadovoljiti ukus i zanimanje svih učenika je najteži dio pripreme i izvedbe samog izleta. Ali ne mora uvijek biti tako. Prijedlog Seilpark Balmberg učenici su oduševljeno i jednoglasno prihvatili.

U subotu 7. lipnja po lijepom i sunčanom vremenu, učenici HN Nussbaumen, Birr i Dulliken, puni elana su se uputili sa svojim roditeljima prema najvećem parku u njemačkom dijelu Švicarske udaljenom desetak kilometara od Solothurna. Ondje ih je dočekao veliki broj različitih konopa za penjanje, spuštanje, održavanje u visinama i mjerenje svojih vještina. Nije ih omelo ni kašnjenje od gotovo sat vremena zbog saobraćajne nesreće na autoputu i vožnje u koloni da pokažu svoj pustolovni duh. Naravno, gore u visinama suncem osvjetljene šume, pridružili su im se i roditelji koji su razdragano šetali po konopcima.  Oni koji nisu tako smjeli (samo nekoliko njih) uživali su u šetnji u prekrasnoj prirodi. Učiteljica je čvrsto ostala na zemlji i zabilježila fotografijama vratolomije hrabrih.

Nakon iscrpljujuće i pustolovne „šetnje“ u šumskim visinama, svi zajedno smo nastavili druženje uz roštilj.

Dokaz o hrabrosti učenika i roditelja pogledajte u galeriji fotografija.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Cialis moci být získány v různých zemím, a to není ohromující. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro vše, co se děje a vláda to ví.