Tražilica

07915663
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
124
5426
3388
7915663

Majčin dan učenici iz Nussbaumena, Spreitenbacha i Birra proslavili su u Wettingenu u crkvi sv. Ante u nedjelju 14. svibnja 2017. godine. Svetu misu predvodio je fra Niko Leutar, a nakon mise učenici su se recitacijama i pjesmom obratili svojim majkama. Iva i Lorena bile su voditeljice programa, a mamama su recitirali  Ana, Natalia, Mia, Julia, Ana i Lora iz Birra te Katarina, Ana, Viola, Marko, Valentina, Ilenia, Una, Lauren, Matea, Luka i Mateo iz Spreitenbacha. U pjesmama smo saznali čemu služi mama, kako se može štedjeti i koja je najljepša mama na svijetu.

Učenici iz Nussbaumena Klara, Lucija, Marko, Luna, Iva, Rafael i Leo u zajedničkoj recitaciji zahvalili su svojim mamama na životu, sreći, ukorima i šibama, neprospavanim noćima i brigama. Na kraju su učenici zajedničkim snagama otpjevali pjesmu Mama, hvala ti te ih razveselili ružama.

Kako bi upotpunili mamama njihov dan, učenici iz Birra i Spreitenbacha izradili su i torbice u koje su stavili čestitke upućene najmilijem biću na svijetu.

 

Učenici iz Nussbaumena su pripremili za svoje mame i poklone te su ih uručili majkama nakon programa. Tako smo saznali kojih pet stvari učenici vole kod svoje mame.

Neki od njihovih odgovora su:

volim kad mama fino kuha

volim kad se brine o meni

volim kad me mama tješi

volim kad zajedno negdje idemo

volim kad mi pomaže pisati domaću zadaću

volim njezin osmijeh

volim kad je sretna

volim njezino dobro srce

volim mamine puse

volim mamin mobitel

volim mamine kolače

volim mamu zato što me voli

 

U nastavku pogledajte fotografije s Majčinog dana u Wettingenu.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15