Tražilica

07908531
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
7
6523
24184
7908531

U nedjelju su učenici iz Birra, Spreitenbacha i Nussbaumena obilježili dan posvećen njihovim anđelima na zemlji - majkama. Kako bi majke osjetile zahvalnost za sve što čine za njih tijekom cijele godine, pripremili su im recitacije i pjesmice koje su im nakon mise u Wettingenu i kratkom priredbom, prikazali.

Na samom su početku voditelji Luka, Vanessa i Daniel pozdravili sve majke i bake i  od srca im čestitali njihov dan te su tada Marko, Luna i Leo izveli recitacije posvećene njihovim mamama, dok su Klara i Lucija kazale kakav bi to svijet bio bez majke.

Nakon njih, Viola, Lana i Ana sa svima su podijelile što to žele svojim majkama, a Petra i Iva su im još jednom iskazale zahvalnost. Od Matee, Ilenie i Mie doznali smo što je to od jakog snažnije, a od silnog silnije te su nam zatim Luka i Ivano otkrili što se gdje krije. Lovro je  nam opisao kakva je to njegova majka, dok su na kraju Daniel, Mateo i Luka otkrili čemu sve služe mame.

Poslije programa svim majkama su podijeljene ruže te su zajedno sa svojim najmilijima provele dan posvećen upravo njima.

Kako nam je bilo, možete pogledati u galeriji ispod.

 

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10