Tražilica

07909439
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
269
7431
25092
7909439

U subotu 14. lipnja učenici Hrvatske nastave u Baselu i Liestalu bili su s roditeljima i učiteljicom na izletu u Europa-Parku. Bio je to izlet koji su djeca jedva čekala i o kojemu su danima govorila najavljujući na kojim će se sve atrakcijama voziti i što sve žele vidjeti. Nekima je to bio prvi put, a neki su već bili pa su imali unaprijed razrađen plan što moraju ponoviti unatoč strahu. Na kraju su se oduševljeno prepričavali dojmovi s izleta uz iskazivanje divljenja onima koji su bili najhrabriji pa išli na najopasnije vrtuljke i atrakcije.

Hvala roditeljima i učenicima na veselom druženju tijekom izleta.

Evo i dojmova...

 

Meni je bilo lijepo na svim atrakcijama, a pogotovo na vožnji po vodi. Žao mi je što nisam bila u 4D-kinu. Morali smo dugo svugdje čekati pa je to bilo malo naporno.

Ivana Purkić, 4. r., BS-Wasgenring

 

Ovaj izlet bio mi je najbolji od svih izleta. Bio sam sretan.

David Vidović, 4. r., BS-Wasgenring

 

Meni je bilo više nego odlično. Sve je bilo dobro isplanirano. Na nekim sam atrakcijama mislila da ću umrijeti, na nekima sam bila mokra, negdje je bilo strašno. Trebali smo dugo čekati red. Moglo se gledati i 4D-kino, ali tamo nisam išla. Za sve moramo pohvaliti našu učiteljicu.

Anita Franjga, 3. r., BS-Wasgenring

 

Bilo nam je prelijepo u Europa-Parku. Na početku su se gotovo svi bojali, a poslije je sve odlično išlo. Na kraju su svi bili umorni i dan je dobro prošao.

Josip Tunjić, 5. r., BS-Christoph Merian

 

Meni se svidio Europa-Park, a najviše Eurosat, velika kugla u kojoj se voziš u mraku. U Španjolskoj su lijepo plesali, a uživala sam gledati sambu. Volim ići u Europa-Park.

Melanie Anić, 4. r., BS-Christoph Merian

 

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis moci být získané v různých země, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechno. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všechno, co se děje a vláda to ví.