Tražilica

07908351
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1415
6343
24004
7908351

 

S obzirom da je majka osoba broj jedan u životu svakoga od nas, neki pametni ljudi sjetili su se da bismo svake godine mogli slaviti njezin dan. I dobro je da su se toga sjetili! Učenici Hrvatske nastave prepoznali su važnost tog dana u godini i, kao i svake godine, pripremili su svojim mamama lijep i pomalo smiješan program.

Kratko, ali slatko, bilo je u Lausanni, gdje su učenici nakon glasnog pjevanja himne bez pratnje pokazali svojim mamama kako ih dozivljavaju i koliko ih cijene, a pritom su im i dokazali da znaju glumiti i recitirati.

{webgallery integration="directory"}


{/webgallery}

U Genevi  se skupilo mnogo majki, ali bilo je tu i puno očeva. Učenici nisu ni njih zaboravili pa su im nekim svojim recitacijama i igrokazima pokazali da je i očeva uloga prepoznata i cijenjena.

{webgallery integration="directory"}


{/webgallery}

Učenici Hrvatske nastave u Fribourgu istakli su se, kao i uvijek, svojim izvrsnim interpretacijama igrokaza i pjesmica, ali su i uspjeli od srca nasmijati publiku kad se svatko od njih ispričao za nepodopštine kojima su ljutili mame u protekloj godini.

{webgallery integration="directory"}


{/webgallery}

U Yverdonu su se okupili brojni Hrvati iz grada i okolice kako bi proslavili taj dan u godini kada pokazujemo mamama da sve što one rade za nas ne prolazi nezapaženo. To su učinili i učenici svih uzrasta kroz recitacije i glumu, a majke su se razveselile i cvijeću koje im je poklonjeno  uz čestitku koju su učenici sami izradili.

{webgallery integration="directory"}


{/webgallery}

U sklopu priredbi za Majčin dan brojni su roditelji sudjelovali u humanitarnoj akciji udruge Jak kao Jakov pa im se ovim putem još jednom zahvaljujemo.

 

 

Cialis moci být získané v různých zemích, a to není ohromující. Vše se dá vysvětlete. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všechno, co se děje a vláda to ví.