Tražilica

08026374
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
213
6407
39238
8026374

Ovoga tjedna slavi se Međunarodni dan sreće pa učenici Hrvatske nastave u Ženevi nisu imali razloga ne priključiti se sveprisutnom sretnom virusu koji je poharao hrvatske gradove.

Posljednjih dana internetom kruže brojne inačice plesova u raznim svjetskim gradovima snimljenih na pjesmu pod naslovom «Happy» američkog pjevača Pharrella Williamsa, a od hrvatskih nam se najviše svidjela ona splitska.

 

Ne samo da smo vidjeli kako Splićani plešu kad su sretni, nego smo puno toga naučili i o samom gradu. Zaraženi dobrim splitskim raspoloženjem naučili smo ispričati i pokoji vic, što nam se često čini najlakšim zadatakom, a tek kad sami pokušamo shvatimo da je za to ipak potrebna neka vrsta dara ili barem dobra metoda.

Međutim, nije uvijek lako zadržati osmijeh na licu, a za takve su se dane učenici pobrinuli izradivši svoj vlastiti zid smijeha s kojeg će moći skinuti osmijeh kad god im on bude zatrebao.

Uvjerite se i sami kako to izgleda kad se Ženeva veseli na sretnim fotografijama iz galerije.

 {webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

 

 

Cialis může být získaná v různých zemích, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlil. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všichni, co se děje a vláda to ví.