Tražilica

07918566
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2031
8329
6291
7918566

Jedne nedjeljne večeri okupilo se mnoštvo mladih i nešto manje mladih u Hrvatskoj zajednici Graubünden u Churu. Razlog, rješavanje zagonetke koja se još jednom postavila pred Ratka Milića, poznatijeg kao Koko. Starije generacije prisjetile su se Kokovog istraživanja u seriji Operacija Barbarossa, a sada su ga imali priliku vidjeti u igranom filmu. Je li Koko bolji nogometaš ili detektiv prepustit ćemo vam da sami odlučite, a naši prvi komentari bili su...

Koliko Koko danas ima godina?

Meni se najviše svidjelo kada je učitelj pitao je li ovo škola ili starački dom. I kod nas u školi stalno netko treba na wc ili piti vode.

Film mi se svidio jer je i komedija i krimi. Jako je napet i uzbudljiv. Čak bolji od filma Koko i duhovi.

Tko je sad, na kraju, Marko, tko Mirko?!

Jedva čekam pročitati sve knjige o Koku!

I, uistinu, nekoliko učenika upravo čita ostale knjige Ivana Kušana o Koku, kao što su Uzbuna na Zelenom Vrhu, Koko u Parizu i Ljubav ili smrt. Hvala svima (i fra Anti na projektoru) koji su omogućili ovu lijepu večer i druženje uz pizzu, kokice, kolače i sokove. Do sljedeće detektivske avanture, lijep pozdrav!

David, 3.r., Chur

 

 

 

 

 

Cialis může být získaná v různých země, a to není úžasnou. Vše se dá vyložit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlit pro všechno, co se děje a vláda to ví.