Tražilica

07917489
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
954
7252
5214
7917489

Često djeca nemaju ideju kako popuniti slobodno vrijeme tijekom školskih praznika, naročito u hladne zimske dane kad ne mogu dugo boraviti na otvorenim prostorima, u parku ili na igralištima.

Pred nama su zimski praznici i pravo vrijeme da se uputimo u školsku ili gradsku knjižnicu i posudimo knjigu nekog hrvatskog književnika. Možda to nije moguće u svim mjestima. Svakim danom sve više učenika pohvali nam se da su u njihovu školsku knjižnicu stigle knjige na hrvatskom jeziku. Ako niste u mogućosti nabaviti knjigu koju želite pročitati možete zamoliti prijatelje koji putuju u domovinu da vam tamo nabave knjigu. Bit će to svakako lijepa i korisna uspomena. Poklanjanje knjiga za rođendan ili neku drugu priliku uvijek je bilo ugodno iznenađenje.

Druga mogućnost je potražiti knjigu putem interneta. Zamolite svoje učitelje da vam pri tom pomognu, a mogu vam i predložiti knjigu ako sami niste pronašli nešto što bi vam bilo zanimljivo. U zadnje vrijeme, potaknuti gledanjem filmova, djeca sve više traže knjige hrvatskih autora. Možda će i vas zainteresirati navedeni popis knjiga:

Mato Lovrak: Vlak u snijegu

Mato Lovrak: Družba Pere Kvržice

Ivan Kušan: Koko i duhovi

Ivan Kušan: Zagonetni dječak

Ivana Brlić Mažuranić: Čudnovate zgode šegrta Hlapića

 

Odmori se, zaslužio si

Helena Martinović, 6.r.

Cialis může být získané v různých zemím, a to není vynikající. Vše se dá vyložit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všichni, co se děje a vláda to ví.