Tražilica

07916662
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
127
6425
4387
7916662

Izleti

Toplina jesenskog sunca poziva nas na šetnju prirodom i uživanje u jesenskim bojama, branju kestena, šuštanju otpalog lišća i cvrkutu ptica. Dok veselo trčkarate šumom i pjesmom dozivate šumske životinje, uz lagani povjetarac, pratite ples malih listova…

 

Ples jesenskog lišća

Veseli, razigrani, zaplesali su oko krošnje, nošeni jesenskim vjetrom. Živahno dovikivanje odjekivalo je šumom. Počelo je natjecanje u najdužem letu do zemlje. Sav svoj trud uložili su u lepršavi ples. Dugotrajne pripreme, koje su započele u proljeće, konačno će pokazati tko je najspremniji. Dozivali su u sjećanje savjete pčela i bumbara. Cvrkut lastavica, koje odlaze na daleki put, pojačao je želju za uspješnijim plesom. Raznobojne gljive radoznalo su gledale s vlažne zemlje i zapisivale bodove. Od plesa razigranog lišća, njih su još više oduševljavale boje letećih plesača. Šarenilo na krošnjama dugo u noć osvjetljavale su mjesečeve zrake, kao da su znale da će rano ujutro posvuda zabijeliti snijeg.


Josipa, HN Sarnen

 

Kristina, HN Luzern

 

Matej, HN Sursee

 

Mateo, HN Sursee

 

Cialis může být získány v různých země, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.