Tražilica

07899973
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
4
4737
15626
7899973

Povodom završetka školske godine i blagdana sv. Ivana Krstitelja, učenici HN Einsiedeln i HN Pfäffikon pripremili su još jednu zajedničku priredbu u nedjelju 22. lipnja 2014. godine. Priredbi je prethodila sveta misa koju je vodio fra Rade Vukšić.

Nakon toga premjestili smo se u župnu dvoranu. U programu su sudjelovali: Tamara, Matea, Magdalena, Mihaela, Tara, Sofia, Aaron, Leonardo, Barbara, David, Luka, Lovro, Tatjana i Ares.

Na završetku programa svojim mamama poklonili smo zahvalnice u koje smo ispisali što sve rade za nas i kako nam pomažu. Slijedila je tombola za učenike, a ovaj put, nagrade su bili darovi mamama: čišćenje, pomaganje u kuhanju ručka, masaža, zagrljaj, spremanje, usisavanje i sl. Sljedeći tjedan je vrijeme ostvarivanja zadanih poklon-bonova i nadamo se kako će mame napokon imati malo slobodnoga vremena za odmor, a kako će njihova djeca, radeći zadane poslove, još jednom razumjeti što sve znači biti majka.

 

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis může být získány v různých zemích, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlete. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlit pro vše, co se děje a vláda to ví.