Tražilica

07900259
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
290
5023
15912
7900259

 

U vremenima kada se čovjek sve više okreće onom materijalnom, kada samoga sebe stavlja na prvo mjesto i pri tome gubi stvarni interes za druge, kao i osjećaj suosjećanja ili potrebu da pomogne ( zbog čega svi pomalo postajemo emotivno pothlađeni ), nema puno pozitivnih priča koje nam mogu poslužiti kao primjer.

Upravo iz tih razloga posebno se ističu ljudi koji čine nastavno mjesto Einsiedeln jer su oni svijetli primjer zajedništva, suradnje, međusobnog poštivanja, razumijevanja i prijateljstva. A budući da se sve te vještine uče na primjeru, kakvi su roditelji – takva su i njihova djeca pa sve to skupa čini veliki užitak i čast raditi i živjeti s njima.

Vrhunac je bio u petak 26. lipnja kada smo se svi zajedno okupili na roštilju u dvorištu obitelji Popović gdje smo se družili satima. Uz bogatu gozbu kakvu samo naše žene znaju pripremiti, uz razgovor i harmoniku, staru školsku godinu ispratili smo pjesmom i veseljem. Sada smo spremni za dugo iščekivani odmor i ljetno opuštanje.

Još jednom veliko hvala za sve obiteljima Popović, Kafadar, Ivišić, Andačić, Sakač, Mamuzić i Oroz, neka budu poticaj i drugima.

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

 

Cialis plechovka být získaná v různých zemím, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlil. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všichni, co se děje a vláda to ví.