Tražilica

07906220
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
15
4212
21873
7906220

Priča koju danas objavljujemo u sklopu projekta „Pišem priču, pišem bajku“ je „Priča o tati Internetu i njegovoj djeci“ koju je napisala Lucija Katovčić, učenica 4. razreda iz Adliswila.

Za nju, kao i za sve ostale priče, moći ćete glasovati na našoj stranici od 29. travnja do 26. svibnja.

 

Priča o tati Internetu i njegovoj djeci

Bio jednom jedan Internet. Imao je dvoje djece – Google i YouTube. Majka je već odavno izbrisana. YouTube je imala najbolju prijateljicu App Store, a Google je imao najboljeg prijatelja Firefox-a. Tata je uvijek strahovao da YouTube ili Google ne bi na kraju bili izbrisani.

Jednog je dana tata Internet doveo jednu ženu. Zvala se Instagram i imala je prelijepu kosu i lijepe oči. Ali YouTube je primijetila da nije ono za što se predstavlja i da je ona ustvari Facebook. Instagram, odnosno Facebook  je to shvatila i sakrila je u neku igricu. Sljedeći dan je tata Internet vidio da YouTube nema. Mislio je da je izbrisana. Dugo je plakao.

Nakon mnogo godina Google je odrastao i postao policajac. Počeo je istraživati nestanak svoje sestre YouTube. Nakon dugog istraživanja i skupljanja dokaza Google ju je napokon uspio naći.

– Hvala ti što me nisi prestao tražiti. – zahvalila mu je YouTube.

YouTube je i dalje ostala mlada i razigrana. Obitelj je opet bila na okupu, a Facebook je završila u zatvoru. Nakon nekoliko godina YouTube je odrasla i postala jako popularna. Ako nisu izbrisani, žive sretno i danas.

Lucija Katovčić, 4. r., Adliswil