Tražilica

07906948
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
12
4940
22601
7906948

Ožujak je obilježila nogometna utakmica između Švicarske i Hrvatske. Mnogi su se veselili tom danu, navijali, nervirali se i slavili. Netko je bio na stadionu, a netko pred malim ekranima. Ali svatko je imao pokoji komentar na to što je vidio.

Pogledajte u prilogu što se najviše dojmilo učenika Hrvatske nastave u Zuchwilu i Oftringenu.

 

Utakmica mi se svidjela jer su imali puno šansi. Najbolji mi je igrač bio Olić jer je zabio dva gola. Najlošiji mi nije bio nitko. Trener je tek poslije ubacio najbolje igrače. Rezultat je bio dobar, ali moglo je i bolje. Od Švicaraca najbolji su bili Drmić, Hrvat koji je također zabio dva gola, i Shaqiri. I Švicarci su igrali dobro, ali i pomalo egoistično.

Robin Trupina, 5. r., Oftringen

 

Utakmica nije bila najbolja zato što je Hrvat Josip Drmić dao Hrvatskoj dva gola. Dobro je što smo i mi zabili još dva. Najbolji igrač iz Hrvatske za mene bio je Ivica Olić, a iz Švicarske Josip Drmić i Benaglio. Smiješno je što je Olić dao Benagliu dva gola, a oni igraju u istom klubu, Wolfsburgu. Ja mislim da je Hrvatska bila bolja, osim u prvih 30 minuta. Svidjelo mi se što je Kovač stavio mlade igrače, a Mandžukića i Modrića tek poslije. Nije bilo lijepo što smo bacali petarde i zviždali na švicarsku himnu. Dobro je bilo što se trener Niko Kovač ispričao zbog petardi i zviždanja tijekom himne.

Damjan Marjanović, 5. r., Oftringen

 

Nedavno mi je tata priredio pravo iznenađenje. Kupio je karte za nogometnu utakmicu između Švicarske i Hrvatske te me prvi put poveo na stadion. Išli smo autobusom u St. Gallen. Navijači su pjevali u autobusu, a ja sam jedva čekao da stignemo. Na stadionu i okolo bilo je puno navijača, a najviše hrvatskih. Imali smo karte za zapadnu tribinu gdje su bili navijači Švicarske, ali bilo je i dosta naših. Bio sam jako uzbuđen. Na stadionu je bilo veselo, navijači su pjevali i bodrili svoje igrače. Kao i uvijek, navijači iz Hrvatske bacali su petarde i palili baklje. Utakmica je bila dobra, s puno golova. Najviše mi se svidio Olić koji je dao dva gola. Zapravo su Hrvati postigli četiri gola, ali je Drmić bio na drugoj strani pa je utakmica završila 2 : 2. Svi su na kraju bili zadovoljni i veseli kao ja. Bila je to moja prva utakmica uživo.

Alesandro Bunić, 4. r., Zuchwil

 

Ante Stanković, 6. r., Zuchwil

 

David Banovac, 4. r., Zuchwil

 

Kathrin Rüetschli, 6. r., Zuchwil

 

Cialis mohou být získané v různých země, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlil. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlení pro vše, co se děje a vláda to ví.