Tražilica

07908673
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
149
6665
24326
7908673

 

U nedjelju 2. studenoga u crkvi svete Marije u Solothurnu održana je priredba na kojoj su sudjelovali učenici Hrvatske nastave u Zuchwilu. Priredba je bila u povodu Dana kruha, ali i u čast jeseni i jesenskim plodovima. Učenici su započeli recitacijom kojom su zahvalili jeseni na svim plodovima kojima nas obasipa, potom je uslijedio recital „Od zrna do kruha“ te nam pokazao koji sve koraci prethode nastanku kruha. Na kraju nas je nasmijala „Svađa u povrtnjaku“ u kojoj su se različite vrste povrća posvađale oko toga koja će prva stići frizeru.

Nakon programa uslijedila je slatka poslastica. Roditelji su pripremili različite vrste kolača, uštipke, kiflice te košaru jesenskih plodova u kojima smo uživali. A koliko je bilo fino, govori činjenica da je sve nestalo prije nego što je fotografsko oko uspjelo to zabilježiti. Hvala svim roditeljima na pomoći i angažmanu oko priredbe.

 

{webgallery integration="directory"}

 

{/webgallery}

Cialis moci být získaná v různých státy, a to není překvapující. Vše se dá vysvětlete. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.