Tražilica

07911453
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1216
1216
27106
7911453

Program dočeka svetog Nikole u župnoj crkvi u Joni 14. prosinca 2013. godine pripremili su učenici Hrvatska nastave u Rapperswilu i članovi misijskog zbora. Njihove priče i pjesme bili su lijep uvod u zabavu koja je uslijedila poslije u župnoj dvorani. Recitacije i igrokaze izveli su učenici Raffaela Milić, Ivana i Tomislav Kovačević, Lucija i Tadija Vrdoljak, Antonia i Maria Španić. Voditeljski posao pohvalno su odradile naše osmašice Ana Tunjić i Manuela Marković. Pjesme o svetom Nikoli i one božićnoga ugođaja izvele su članice misijskog zbora Antonela Mijačević, Antonia Španić, Manuela Marković i Anđela Klarić.

Sveti Nikola nedugo nakon toga došao je u pratnji anđela u dvoranu, pozdravio sve prisutne i dijelio poklone radosnoj djeci. Uslijedio je zabavni program i popularna tombola s vrijednim nagradama, a prvu - narančasti dječji motor - osvojila je učenica Hrvatske nastave Anđela Klarić. Nadamo se da će naša Anđela osmisliti kako će svoju nagradu iskoristiti, a svima ostalim uzvanicima želimo sretan Božić i Novu godinu, da puno lijepih trenutaka provedu sa svojim najbližima u nadolazećim blagdanima. 

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis moci být získány v různých země, a to není ohromující. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.