Tražilica

07919748
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1082
9511
7473
7919748

U prvom polugodištu obrađen je dio gradiva o osnovnim obilježjima Republike Hrvatske. Usvojili smo osnovne podatke o površini, broju stanovnika, glavnome gradu, nacionalnim manjinama te susjednim zemljama Republike Hrvatske.

Posebnu pozornost posvetili smo proučavanju hrvatske zastave, grba i himne. Da bismo shvatili zašto su naša zastava i grb specifični i prepoznatljivi te zbog čega su baš dvije početne i dvije završne strofe Mihanovićeve Horvatske domovine uzete za predloške hrvatske nacionalne himne, morali smo se vratiti u dalju i bližu hrvatsku povijest.  

Nova saznanja, koja smo usvojili pomoću udžbenika, radnih bilježnica, nastavnih listića te koristeći zemljovid, odlučili smo predstaviti na plakatu o Republici Hrvatskoj. Podijeljeni u nekoliko skupina, svi su učenici doprinijeli oblikovanju plakata koje smo, kao podsjetnik na naučeno gradivo, nalijepili na ormar naše učionice u Balgachu.

 {webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis moci být získané v různých státy, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlil. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro vše, co se děje a vláda to ví.