Tražilica

07915495
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1498
5258
3220
7915495

Proteklo razdoblje u našoj školi obilježile su pripreme za nastup na 8. kazališnom susretu učenika Hrvatske nastave u Švicarskoj Konfederaciji.

Mnogobrojne probe u učionici, prikupljanje potrebnih rekvizita za pozornicu, izrada plakata i dogovor o detaljima putovanja u Freienbach dovele su nas do dugoočekivanog nastupa.

S obzirom da učenici Hrvatske nastave iz Balgacha dugi niz godina nisu nastupali na kazališnim susretima, ovogodišnji nastup su naši mali glumci dočekali s nestrpljenjem i ushićenjem. Učenici su ozbiljno shvatili svoj zadatak, uložili veliki trud u pripremu predstave, poduži tekst naučili jako dobro i svoje glumačko umijeće pokazali u Freienbachu.

Andjeli Miškić, Rajani Juroš, Ilijani Zebi, Anđelki, Aniti, Angeli, Antoniji Jelušić te Stjepanu i Ivanu Jelušiću ovim putem još jednom upućujem veliku pohvalu za njihov uspješni nastup, a njihovim roditeljima od srca zahvaljujem na pomoći oko prijevoza rekvizita i na podršci našeg nastupa.

 {webgallery integration="directory"}

  {/webgallery}

Cialis plechovka být získány v různých země, a to není úžasnou. Vše se dá vysvětlete. Téměř vše. V zemi, jako je České má objasnění pro vše, co se děje a vláda to ví.