Tražilica

07909653
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
483
7645
25306
7909653

Majčin dan proslavili smo 11. svibnja tijekom misnoga slavlja u crkvi sv. Franje u Kempratenu. Učenici Hrvatske nastave Rapperswil i Küsnacht te pjevači misijskog zbora recitacijama i pjesmama prenijeli su svoje poruke majkama. Tako su u ime svih okupljenih vjernika prenijeli naše veliko HVALA majkama i bakama za njihovu ljubav, dobrotu, brigu strpljivost, …

Svoj trud u pripremanju ove priredbe pokazali su učenice i učenici: Ana, Manuela, Anđela, Maria, Antonia, Dominik, Dario, Tomislav, Lucija, Tadija, Valentina, Ivana, Lena, Even, Adriana i  Raffaela. Učiteljica im se i ovim putem zahvaljuje.

Na nastavi su učenici izradili i dar za svoje majke. Pripremili su im posebne zahvalnice. Neka ih majke čuvaju i neka im uvijek bude podsjetnik da ih volimo i da su nam najvažnije.

Okupljeni roditelji, djeca i vjernici pokazali su svoja velika srca i spremnost za pomaganje. Za Udrugu Jak kao Jakov dali su pozamašan iznos, zbog toga, i ovim putem, njima svima veliko HVALA.

{webgallery integration="directory"}

 {/webgallery}

Cialis mohou být získány v různých zemích, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlete. Téměř vše. V zemi, jako je České má vysvětlení pro všechno, co se děje a vláda to ví.