Tražilica

07915456
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
1459
5219
3181
7915456

 

U subotu, 29.11. u misijskoj dvorani u Frauenfeldu, održana je tradicionalna proslava Nikolinja. Kao i proteklih godina, nakon svete mise i  večere, uslijedio je program učenika HN Weinfelden i Frauenfeld. Ukupno devetero marljivih učenika trudilo se najbolje moguće izvesti svoj dio. I u tome su uspjeli. Dokazali su da mogu biti dobri recitatori, glumci, čitači i pjevači. Svetom Nikoli su uputili pismo i otpjevali za njega prigodnu pjesmu. Uspjeli su prevariti Krampusa koji  im je htio uzeti mobitele, a poslali su i svima prisutnima vrlo važnu poruku o prijateljstvu,  međusobnom pomaganju i uvažavanju različitosti među nama. Odmah nakon programa prisutni su primjerom pokazali da vole pomagati i u trenu pokupovali božićne kugle od kojih novac ide hrvatskoj udruzi „Jak kao Jakov“.

Carlo, učenik 3.razreda dokazao je svojim samostalnim nastupom da je prava mala pjevačka zvijezda. Pohvaljujem sve učenike i učenice iz Weinfeldena i Frauenfelda za njihov trud, a roditeljima zahvaljujem na stalnoj potpori i lijepoj suradnji.

 

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis plechovka být získat v různých země, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro všechno, co se děje a vláda to ví.