Tražilica

07900412
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
443
5176
16065
7900412

 

Danima, tjednima, mjesecima iščekivana je u Arbonu subota, 30. svibnja. Toga dana obilježili smo Majčin dan i 20 godina postojanja Hrvatske škole u Arbonu.

Najprije smo prisustvovali svetoj misi, koju je predvodio fra Miljenko Stojić, a nakon mise održan je program učenika povodom Majčina dana. Mamama smo poručili da cijenimo sve što rade za nas i tražili oprost za dane kada nismo bili baš najbolji. Recitirali su Katarina Bubnjar, Noel Gubić, Dario Humljan, Leonie Pleša, Petra Hren i Anita Dreno, a simpatičnim igrokazom dokazali su se Emanuel Gubić, Marko Šimić, Iva Vulić i Mateo Jurilj. Kroz program nas je vodila Sophia Jurilj.

Uslijedilo je obilježavanje 20 godina Hrvatske škole u Arbonu, obogaćeno prisutnošću prve koordinatorice Hrvatske nastave u Švicarskoj, gđe Račić, veleposlanika RH, g. Heine, te brojnih ljudi koji su pomagali ili pohađali hrvatsku školu.

Nakon večere i maminih kolača opustili smo se uz ples, glazbu, razgovor i ugodno druženje.

Iza ovoga događaja stoje velik trud i napor mnogih ljudi, koji su se pripremali i organizirali mjesecima. Posebno bih istaknula Misijsko vijeće i članove Mjesnoga školskog odbora u Arbonu. Nadajmo se da će ovakvih događaja biti i u budućnosti i da će se zajedništvo Hrvata u Arbonu još dugo osjećati.

 

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

 

Cialis mohou být získané v různých země, a to není překvapující. Vše se dá vyložit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlení pro vše, co se děje a vláda to ví.