Tražilica

07906140
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
2383
4132
21793
7906140

Ovaj je vikend u Arbonu protekao radno. Prvo smo u subotu, 30. studenoga, imali Nikolinje na koje su se rado odazvali roditelji, ali i šira rodbina i prijatelji, kako bi bodrili naše male i vrijedne učenike koji su, dok su se roditelji smještali u publici, ponavljali u sebi recitacije i tekstove pjesmica koje su pjevali.

Samo ću vam jedno reći – imali smo malo vremena za pripremu, ali oni su rasturili! Što bi tek bilo da smo imali više vremena! Onda je naše mališane posjetio sv. Nikola (ali i Krampus) koji im je podijelio darove, tako da im se sav uloženi trud itekako isplatio.

E, osim malih ruku, imali smo pomoć i „velikih“ ruku, kako stoji u naslovu. Na nastavi smo, prije Nikolinja, organizirali božićnu radionicu na koju su se odazvali i roditelji koji su nam pomogli napraviti božićne ukrase. Nakon što smo svi bili prepuni šljokica i nakon što smo si pošteno polijepili prste, imali smo prava remek djela kojima smo ukrasili jelku u Klubu Zagreb u Arbonu. Jelku su kupili i postavili predsjednik i članovi Kluba, a učenici su ju okitili. Posjetila nas je i koordinatorica, Božica Matak, i svi smo se zajedno podružili.

Lijepa je to jedna arbonska priča.smiley