Tražilica

07900382
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
413
5146
16035
7900382

 

Kako smo već pisali, prošle smo se godine upoznali smo se s likom i djelom jednog od najboljih hrvatskih pjesnika Tina Ujevića. Tako smo na natječaj „Tin i ja“ poslali svoje likovne i literarne radove, od kojih su neki objavljeni i na ovim stranicama. Zahvaljujemo OŠ Vrgorac što je prepoznala naš trud i kilometrima daleko poslala zahvalnice i pohvalu školi u Bellinzoni, Biasci, Massagnu i Asconi.

 

 

 

Nagrade poput ove mogu samo potaknuti učenike na kreativno stvaralaštvo i na čitanje djela hrvatske književnosti. Hvala onima koji su nas nagradili, a najviše hvala učenicima koji su se odazvali na natječaj!

 

Osim pjesničkih nagrada, neki od nas dobili su i diplome, izrađene vještim učeničkim ručicama. Naši osmaši tako su primili diplome u kojima ih pohvaljujemo za redovito pohađanje i izvrstan uspjeh u Hrvatskoj nastavi. Evo kako su izgledale neke od tih diploma:

 

 

 

I tako nakon nagrada, izleta, školskih priredaba i praznika, uskoro se opet vraćamo u učionice. Radujemo se novim učenicima, novom gradivu i novim druženjima!


 

Cialis může být získaná v různých zemích, a to není úžasnou. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má objasnění pro vše, co se děje a vláda to ví.