Tražilica

06983438
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
552
10649
9472
6983438

Prvu subotu u mjesecu svibnju posvetili smo našim dragim majkama te im se na taj način zahvalili za ljubav i brigu, uzdah i suzu, jer nitko na svijetu ne može podmetnuti sigurnije rame pod teret naših svakodnevnih briga kao što to mogu naše voljene mame.

Proslava Majčinog dana održana je u Silenenu, malom mjestu pored Altdorfa gdje smo po drugi puta proslavili Majčin dan na otvorenom. Ovogodišnji program započeo je intoniranjem himne Republike Hrvatske, a voditeljice programa bile su Ana Maria Crnjac i Karolina Krišto.

Biti mama nije vam nimalo laka stvar, jer djeca za sekundu u kući naprave dar mar. Pospremaj, kuhaj, peglaj i peri, napravi red i tako svakog dana u nedogled. Što sve mama mora činiti, o čemu sve mora brinuti dočarali su nam Ana Maria Crnjac, Josip Crnjac, Xenia Kovačević, Mario Krišto, Matteo Kovačević te Ivo Čota u pjesmici "Kako je biti mama".

U igrokazu "Ljuta mama", imali smo priliku pogledati Gabrielu Krznarić u ulozi majke, Mateja Iličića u ulozi oca te Saru Čota u ulozi djevojčice.

Uslijedila je pjesma "Lijenčina "kojom smo izmamili osmijeh na lice svih prisutnih. Dočekali smo baku i djeda iz Hrvatske, u ulozi mame nastupila je Karolina Krišto, u ulozi oca Matej Iličić, ulogu bake odigrala je Ana Pavić, u ulozi djeda koji trpi križobolje i glavobolje od putovanja nastupio je Stjepan Iličić, Xeniu Kovačević te Ivu Čota gledali smo u ulogama djece, te u ulozi susjede Ruth nastupila je Sanja Beljan.

Igrokazom izbor za miss i mistera Hrvatske dopunske škole predočili smo da u životu nije važna samo ljepota već znanje i dobrota. U istoimenom nastupili su Karolina Krišto, Ana Pavić, Sara Čota, Stjepan i Matej Iličić, Matteo Kovačević, Gabriela Krznarić, Xenia Kovačević, Ivo Čota, Ana Maria Crnjac, Josip Crnjac te Sanja Beljan.

Za kraj naše male priredbe otpjevali smo pjesmu "Vilo Velebita" uz koju su nam se pridružili dragi roditelji.

Nakon priredbe fra Rade Vukšić u suradnji sa sestrom Zdenkom Ćavar održao je misno slavlje, te smo nastavili zajedničko subotnje druženje.

Veliko hvala svima koji su uložili svoj trud i omogućili nam dan za pamćenje.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery} 

Cialis moci být získané v různých zemích, a to není úžasný. Vše se dá vysvětlil. Téměř všichni. V zemi, jako je České má vysvětlit pro vše, co se děje a vláda to ví.