Tražilica

06983396
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
510
10607
9430
6983396

 U subotu 24. studenog 2012. učenici HN Altdorf uopće nisu htjeli spavati, nego su sveca htjeli osobno upoznati. Čekali su da svane svetog Nikole dan kako bi se ostvario njihov san.

Uistinu je tako bilo, no dok su sveca čekali nekoliko recitacija i igrokaza su mu pripremili.

Razmišljali su i o tome što će se dogoditi ako sveti Nikola neće na vrijeme stići,  kako će svoj djeci svijeta to objasniti. Našim dragim gostima su to objasnili Stjepan i Matej Iličić, Ana Maria i Josip Crnjec, Gabriela Krznarić i Karolina Krišto.

No, kako su se te noći dok su sveca čekali pripremali i ostali učenici čuli smo od Ive Kaić, Josipa i Ana Marie Crnjac, Mattea i Xenie Kovačević, Mateja i Stjepana Iličića te Maria i Karoline Krišto.

U iščekivanju svetog Nikole koji nije mogao doći zbog vrlo važnih stvari pojavila se sveta Nikolina. U igrokazu "sveta Nikolina" nastupili su Karolina Krišto, Matej Iličić, Gabriela Krznarić, Xenia Kovačević i Ana Maria Crnjac.

Hm, nije ni to sve, osim što je došla sveta Nikolina, donesla je i krive poklone, sve naše želje poklonila je djeci u siromašan svijet. U igrokazu "Krivi poklon" gledali smo Mateja i Stjepana  Iličića, Ana Mariu i Josipa Crnjac te Karolinu Krišto.  No, nismo se ljutili jer su toj dječici potrebniji nego nama. Opustili smo se plešući uz Jingle Bells, te  pjevajući "Moju domovinu" zahvalili se svim prisutnima što su uljepšali našu večer.

 Zahvaljujemo se fra Radi Vukšiću, sestri Zdenki Ćavar i HKM Altdorf .

{webgallery integration="directory"} 

DSC02566DSC02568DSC02569DSC02572DSC02573

 

{/webgallery}

 

Cialis mohou být získány v různých zemím, a to není vynikající. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlit pro vše, co se děje a vláda to ví.