Tražilica

07924602
Danas
Ovaj tjedan
Ovaj mjesec
Ukupno posjeta
3593
4659
12327
7924602

U nedjelju, 11. svibnja 2014., u Vispu je održana proslava Majčinog dana.

U suradnji fra Vladimira Ereša, učitelja i učenika HN Naters i HN Visp, nakon mise skupili smo se u dvorani kraj škole u Vispu. Nakon okrepe uz kavu, učenici hrvatske nastave izveli su kratki (ali slatki) program kako bi svim majkama ovaj njihov dan još više uljepšali. Osim što su izmamili smijeh i suze, učenici su bili nagrađeni pljeskom za svoj trud, a na kraju su podijelili ruže svim mamama.

Nakon programa, prionuli smo ručku i kolačima, proslavili smo i dva rođendana te nastavili druženje u poslijepodnevnim satima uz ugodnu glazbu.

Za to vrijeme provedena je i humanitarna akcija prodavanja anđela, a sav prihod, kao i iz cijele Švicarske, odlazi udruzi "Jak kao Jakov" za djecu oboljelu od malignih bolesti.

Hvala svima koji su dali svoj prilog akciji, a posebno hvala i svima koji su pridonijeli organizaciji proslave Majčinog dana te svima koji su pridonijeli janjetinom, svakakvim narescima i poslasticama.

{webgallery integration="directory"}

{/webgallery}

Cialis moci být získané v různých zemích, a to není vynikající. Vše se dá vysvětlit. Téměř všechny. V zemi, jako je České má vysvětlením pro celý, co se děje a vláda to ví.